Contact

Tel: +31 6 11101539

​E-mail: petra.joziasse@energie-rijk.com

Werkgebied: Breda en omgeving

© 2018 by Petra Joziasse. Created with Wix.com

workshops

Samenwerken met verschillende werkgeneraties
Workshop vitaliteit

Nog nooit moesten zoveel verschillende generaties het met elkaar zien te rooien op de werkvloer. En dat leidt dikwijls tot gruwelijke irritaties. Tijdens deze workshop zetten we de generaties en hun eigenaardigheden op een rij. 

 

Hoe werken verschillende generaties op een prettige manier met elkaar samen?

Dat begint met bewustwording en inzicht te geven in de verschillen en behoeften van werkgeneraties. 

 

Deze workshop geeft op een informatieve en ludieke manier inzicht in de verschillen tussen de verschillende werkgeneraties. We zetten creatieve en verrassende werkvormen in en nodigen mensen uit om nieuwe ervaringen op te doen en inzichten te verkrijgen.

 

Na de workshop is er meer begrip tussen de generaties en het werkgeluk gaat omhoog. 

Wil je meer lezen over generaties kijk dan onder blogs

Wil je weten wat vitaliteit is, wat invloed heeft op jouw vitaliteit en waarom het belangrijk is om hier aandacht voor te hebben op de werkvloer? 

Tijdens de workshop vitaliteit maak ik met het team inzichtelijk wat de organisatie op dit moment doet om de vitaliteit te verbeteren. 

Op interactieve wijze komen we tot optimalisaties voor het verbeteren van de vitaliteit van de medewerkers.

In deze workshop bied ik handvatten die in te passen zijn in de reguliere werkprocessen. Op deze wijze wordt dagelijks gewerkt aan een vitaler (werk)leven, met meer werkgeluk, een betere gezondheid.

 

Door actief te werken aan de vitaliteit van de organisatie, wordt indirect toegewerkt naar een verhoogde productiviteit.