Contact

Tel: +31 6 11101539

​E-mail: petra.joziasse@energie-rijk.com

Werkgebied: Breda en omgeving

© 2018 by Petra Joziasse. Created with Wix.com

Testimonials

"Met Petra ben ik een coachingstraject aangegaan. Bij zo'n traject moet er een klik zijn en die was er meteen. We hebben samen in kaart gebracht wat mijn doelen/wensen zijn en de rest ging vanzelf. Petra is professioneel, rustig en kan heel goed luisteren. Ze overziet het grote geheel en stelt daar de juiste vragen over. 
De aanpak was vooral ook maatwerk, maar de doelen bleven helder. Het heeft me nieuwe inzichten opgeleverd en kan terugkijken op een geslaagd traject. 
Ik kan Petra dan ook van harte aanbevelen als coach!"
Franka Peeters, Senior medewerker Avans Hogeschool

"Tijdens de vier jaar dat we hebben samengewerkt in Scandinavië heb ik jou leren kennen als een gedreven professional die van nature coaching toepast in haar werk. Vanaf het eerste moment van onze samenwerking heeft het enthousiasme en de professionaliteit van Petra een extra dimensie toegevoegd aan het team en met haar terugkeer naar Nederland is niet alleen bevlogen veranderkundige, maar ook een en zeer betrokken collega vertrokken.

Petra, je gebruikt nu eindelijk de juiste benaming passend bij jouw talent: veranderkundige en coach. Altijd denkend in oplossingen en kansen hoe je situaties kunt veranderen en daarbij betrek je de mensen die de verandering moeten ondergaan."

Jelle ter Laak, COO Alfred Berg